Sajtóközlemények, fotók, videók és beszédek

LEVELEK

2017. május 08.

Áder János köztársasági elnök gratuláló levele a Rába ETO Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapatának

Tisztelt Kupagyőztesek!

Három a magyar igazság. Ezt a régi bölcsességet most Önök bizonyították.

Harmadik alkalommal emelhették magasba a győzelmi kupát Európa legrangosabb kézilabdaversenyének döntőjében. A sportág meghatározó csapatai az öreg kontinensen játszanak, ezért bizton kijelenthetjük, hogy a Győr a világ legjobb női kézilabda klubcsapata.

Büszkén gondolok arra, hogy távolra szakadt etósként, de az Önök „családjához” tartozom, hiszen középiskolás éveimben a győri Rába ETO egyesületében kézilabdáztam.

Tegnap feleségemmel ott izgultunk a lelátón, és lélegzetelállító pillanatokat élhettünk át: lenyűgöző volt az az elszántság, az a csapatszellem és az a hit, amely nélkül Önök nem győzhettek volna. A győri csapat példamutatóan bizonyította, hogy az egész éves szorgalmas és kitartó munkára épülő teljesítmény meghozza a megérdemelt diadalt. Sportszerető magyar nemzetünk nevében további sikereket kívánok Önöknek, szurkolóként pedig köszönöm, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű kézilabda ünnepnek.

Gratulálok a csapat valamennyi tagjának, edzőjüknek, és minden segítőnek, akiknek áldozatos és kimagasló erőfeszítései nélkül elképzelhetetlen egy ilyen, világraszóló siker!

Áder János

Legújabb videók
Vízügyi cselekvési program
Vízügyi cselekvési program
Legújabb kiadvány
Legújabb kiadvány