Sajtóközlemények, fotók, videók és beszédek

LEVELEK

2017. május 08.

Áder János köztársasági elnök gratuláló levele a Rába ETO Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapatának

Tisztelt Kupagyőztesek!

Három a magyar igazság. Ezt a régi bölcsességet most Önök bizonyították.

Harmadik alkalommal emelhették magasba a győzelmi kupát Európa legrangosabb kézilabdaversenyének döntőjében. A sportág meghatározó csapatai az öreg kontinensen játszanak, ezért bizton kijelenthetjük, hogy a Győr a világ legjobb női kézilabda klubcsapata.

Büszkén gondolok arra, hogy távolra szakadt etósként, de az Önök „családjához” tartozom, hiszen középiskolás éveimben a győri Rába ETO egyesületében kézilabdáztam.

Tegnap feleségemmel ott izgultunk a lelátón, és lélegzetelállító pillanatokat élhettünk át: lenyűgöző volt az az elszántság, az a csapatszellem és az a hit, amely nélkül Önök nem győzhettek volna. A győri csapat példamutatóan bizonyította, hogy az egész éves szorgalmas és kitartó munkára épülő teljesítmény meghozza a megérdemelt diadalt. Sportszerető magyar nemzetünk nevében további sikereket kívánok Önöknek, szurkolóként pedig köszönöm, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű kézilabda ünnepnek.

Gratulálok a csapat valamennyi tagjának, edzőjüknek, és minden segítőnek, akiknek áldozatos és kimagasló erőfeszítései nélkül elképzelhetetlen egy ilyen, világraszóló siker!

Áder János

Legújabb videó
Elnöki kiállás A 2018. május 8-án megalázott református egyházi vezetők mellett
2018. május 08.
Vízügyi cselekvési program
Vízügyi cselekvési program
Legújabb kiadvány
Legújabb kiadvány
Legfrissebb sajtóközlemény
2018. július 30.
Törvény megküldése az Alkotmánybíróságnak